25.10.2023 Tarihinde Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde Uluslararası İlişkiler alanında Prof. Dr. Çağrı Erhan, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Prof. Dr. Burhanettin Duran ve Doç. Dr. Bahadır Kaynak’ın konuk olduğu Çarşamba Buluşmaları Uluslararası İlişkiler söyleşisinde Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Türk Dış Politikasında Fırsatlar konusu detaylarıyla konuştuk

On 25.10.2023, at Altınbaş University Gayrettepe Campus, in the field of International Relations, Prof. Dr. Çağrı Erhan, Prof. Dr. Mustafa Aydın, Prof. Dr. Burhanettin Duran and Assoc. Prof. Dr. Bahadır Kaynak were the guests of the Wednesday Meetings in the field of International Relations and we talked about “Opportunities in Turkish Foreign Policy in the Second Century of the Republic” in detail.