01.11.2023 Tarihinde Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde Hukuk alanında Dr. Bilge Ertan modaretörlüğünde, Av.Dr. Çiğdem Ayözger Öngün’ün konuk olduğu Çarşamba Buluşmaları Hukuk söyleşisi’nde Yapay Zeka Uygulamaları ve Kişisel Verilerin Korunması konusu detaylarıyla konuştuk

01.11.2023 at Altınbaş University Gayrettepe Campus, we talked about Artificial Intelligence Applications and Protection of Personal Data in detail at the Wednesday Meetings Law Interview, moderated by Dr. Bilge Ertan in the field of Law and hosted by Attorney Dr. Çiğdem Ayözger Öngün.