01.11.2019 ektör Öğrenci Buluşmaları Mahmutbey / Gayrettepe

Rektörümüz Prof. Dr. Çağrı Erhan, Bakırköy’ün ardından dün Mahmutbey ve bugün Gayrettepe yerleşkelerimizde uluslararası ve Türk öğrencilerimizle buluşarak öğrencilerimizin talep ve görüşlerini yanıtladı. 💬📍 Following a gathering with international and Turkish students at Bakırköy and Mahmutbey Campuses yesterday, President Prof. Dr. Çağrı Erhan visited Gayrettepe Campus today to hear student suggestions and feedback.

25.10.2019 Rektör ve Öğrenci Buluşmaları/Bakırköy

Rektörümüz Prof. Dr. Çağrı Erhan, bugün Bakırköy yerleşkemizde uluslararası ve Türk öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak öğrencilerimize ayrıca çok kıymetli tavsiyeler verdi. President Prof. Dr. Çağrı Erhan answered Turkish and international students’ questions today at Bakırköy campus, giving them valuable pieces of career advice.