Mültecilerin Entegrasyonu Üzerine Düşünceler

Altınbaş Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Mültecilerin Entegrasyonu Üzerine Düşünceler” paneli bugün yoğun bir katılım ile Gayrettepe Yerleşkemizde gerçekleştirildi. Değerli görüşlerini paylaşan, konuya katkı sağlayan tüm panelistlere ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çarşamba Buluşmaları / Ekonomi Söyleşileri

ÇARŞAMBA BULUŞMALARI Ekonomi Söyleşileri’nde ilk hafta konuklarımız Prof. Dr. Emre Alkin, Doç. Dr. Işın Çelebi ve Dr. Mahfi Eğilmez’di. ‬“Ekonomide 2018 Değerlendirmeleri ve 2019 Beklentileri”nin konuşulduğu söyleşide değerli tecrübelerini ve görüşlerini paylaşan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.

Emre Alkin İmza Töreni

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Emre Alkin, bugün öğrencilerimizle bir araya gelerek yeni kitabı #MükemmeliArayanKadın üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı.