BAHAR ŞENLİĞİ 2022

Söz verdiğimiz gibi, uzun bir aradan sonra gerçekleşecek olan, Altınbaş Üniversitesi Bahar Festivali’ni duyurmaktan mutluluk duyarız. 12-13 Mayıs 2022 tarihlerinde Mahmutbey Yerleşkesi otopark alanında gerçekleşecek olan Bahar Festivaline tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Şenlik Programı:

1.GÜN INTERNATIONAL DAY
Ülke Tanıtımları
Geleneksel yemekler
Ödüllü yarışmalar Hediyeler ve diğer sürprizler
Atölyeler, şişme oyunlar
  2. GÜN FESTİVAL
Atölyeler, şişme oyunlar
Karaoke
Vale Rock Grubu Konseri
Dans Kulübü Gösterisi
Kök Kadro Konseri
Zumba Master Class
Mert Demir Konseri
Yüzyüzeyken Konuşuruz Konseri
After Party

ONLINE BİLET SATIN ALMA:

1.Adım: http://www.mobilet.com/event/altinbas-universitesi-bahar-senligi-11664-7d45   web sayfasından Giriş Yap/ Üye Ol kısmına tıklayınız.

2.Adım: Satın Al sekmesinden sonra Altınbaş Üniversitesi öğrencisi veya mezunu iseniz “Öğrenci” kısmına tıklayınız, “Bütün Kampanyaları Gör” sekmesinden ilerleyiniz.

3.Adım: Promosyon kodu kısmına, öğrenci numaranız ile tek seferde sepete en fazla 3 bilet ekleyerek öğrenci bileti satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

*Mezun öğrencilerimiz, kendi öğrenci numaraları ile bilet satın alma işlemi gerçekleştirebilir.

BASILI BİLET SATIN ALMA:

Çok yakında tüm yerleşkelerde açacağımız stantlardan ve SKS ofislerinden biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Bir dünya etkinlik, workshop, dans, müzik ve daha fazlası seni bekliyor. Haydi sen de festivalde yerini al ! İyi eğlenceler 😊