20.10.2021 KÜREKLE TANIŞIYORUZ/ INTRODUCTION TO ROWING

Kürekle Tanışıyoruz semineri, Altınboynuz Spor Kulübü Başkanı Burak Demirsaran ve Altınbaş Üniversitesi Kürek Kulübü başkanı Doğukan Vural’ın katılımıyla 20 Ekim tarihinde Fatma Altınbaş Konferans Salonunda gerçekleştirildi. / Introduction to Rowing seminar was held October 20, at Fatma Altınbaş Conference Hall, with the participation of Altınboynuz Sports Club and Doğukan Vural, Altınbaş University Rowing Club President.

19.10.2021 YELKENLE TANIŞMA SEMİNERİ/ INTRODUCTION TO SAILING

Yelkenle Tanışıyoruz semineri 19 Ekim tarihinde Fatma Altınbaş Konferans Salonunda, Cenoa Sailing Kurucu Ortağı Çağdaş Artu ve Yelken Takımı Başkanımız Ahmet Mısırlı’nın katılımıyla gerçekleşti. / Introduction to Sailing Seminar was held October 19, at Fatma Altınbaş Conference Hall with the participation of Çağdaş Artu, Founding Partner of Cenoa Sailing and Ahmet Mısırlı, Altınbaş University Sailing[…]

16.10.2021 YELKENLE TANIŞMA DERSİ / SAILING LESSON

Yelkenin ilk dersini Rektörümüz Prof. Dr. Çağrı Erhan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Ardından İdeal Hukuk Kulübü öğrencilerinin de katılmasıyla bu dönemin ilk yelken dersini tamamladık./ We conducted the first lesson of sailing with our president Prof. Dr. Çağrı Erhan. Then, with the participation of Ideal Law Club students, we completed the first sailing lesson of this semester.